Aanbod

"Sta in je kracht" 

 Als je lichamelijke, geestelijk klachten hebt en wilt dit graag veranderen, dan ben ik misschien wel de aangewezen persoon, om jouw hierbij te ondersteunen om weer in je Eigen Kracht te komen staan.

Eén behandeling duurt ongeveer 1 uur of 1.15 min voor alle behandelingen

Door de verschillende methodies die ik geleerd heb, ga ik per behandeling kijken wat jij nodig hebt. Het kan zijn dat jij een Mahatma healing nodig hebt of een Access Bars sessie of een ander methode. Dat kan ik pas zien als je er bent. Ik volg de energie die op dat moment naar boven komt. Het kan ook zo maar zijn dat wij alleen met de kaartendecks bezig gaan. Het is dus afhankelijk van de energie die er op dat moment is.

Afhankelijk van de klacht, kijken we samen waar jij het meest geholpen bij bent. Vaak heb je meerdere behandelingen nodig om je te bevrijden van de jarenlange spanningen die je lijf en/of hoofd heeft opgeslagen.

Weet dat je uit alle negatieve ervaringen je iets positiefs kunt halen! Het zet je weer in je kracht, of in je groeimogelijkheden

Behandelingen worden NIET vergoed door ziektekostenverzekeraars. Weet dat de behandelingen NOOIT een vervanging zijn voor medische zorg!