Zo gaat het bij mij in de praktijk:

Afspraak maken
Je kunt mij bellen, appen of e-mailen om een afspraak te maken bij mij in mijn praktijk of een afspraak maken voor een online sessie. 

Het eerste gesprek (dat kan telefonisch, whatsapp of mail contact zijn) maken we eerst kennis met elkaar. Als we een klik hebben, bespreken we jouw probleem en situatie. Jij vertelt me waar je mee zit en waarbij je denkt dat ik je kan helpen. Zo krijg ik een goed beeld van wat er speelt, en kan ik daarop inspelen. Wat ik belangrijk vind is dat je eerlijk kunt zijn tegen mij, zo kunnen samen kijken wat het beste voor jou is. 

Gesprekken en sessies
Ik weet van tevoren niet precies hoe veel sessie's je nodig hebt, dat hangt af van jouw situatie. De meeste mensen komen eens in de 2 a 3 weken langs of hebben we online contact. Hoe lang we samenwerken, hangt af van hoe moeilijk jouw situatie is en hoe je reageert op de behandeling. Meestal zijn 3 tot 5 afspraken genoeg om je weer beter te voelen.

Vertrouwen en je op je gemak voelen
Welke methode we kiezen is belangrijk, maar het allerbelangrijkste ben jij en ik. Samen zoeken we naar de kern van jouw probleem en hoe we dat kunnen oplossen. Tijdens onze gesprekken kunnen we over van alles praten, zelfs als het moeilijk is om er woorden voor te vinden. Ook kan het zijn dat we dingen uit het verleden, zoals jouw kindertijd en andere gebeurtenissen die invloed hebben op jouw leven en keuzes bespreken. Jij bent uniek en brengt jouw eigen ervaringen mee, en ik breng mijn liefde en kennis voor mijn werk, een veilige omgeving en passende werkwijzen. Om tot een goed resultaat te komen, is het belangrijk dat je oprecht en gemotiveerd bent. Daarom vind ik vertrouwen en respect voor elkaar erg belangrijk.

 

Dus laten we samen aan de slag gaan!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom om contact op te nemen!