Verlang jij ernaar het allerleukste leven te leven? 

Lees dan even verder :)

Waarom dit traject van 4 maanden?

Ken je dat gevoel? Je streeft er altijd naar om alles perfect te doen, maar je schuift dingen voor je uit, saboteert jezelf uit onzekerheid en stelt anderen altijd voorop. Misschien worstel je met faalangst, ervaar je nooit rust voor jezelf en ben je altijd druk in je hoofd in plaats van in je lichaam aanwezig te zijn. Dit is het moment om deze patronen te doorbreken. Dit is niet in 1 behandeling te realiseren. Daarom bied ik een traject aan van 4 maanden waarvan je 8 sessie's krijgt.

Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur ik neem hier altijd de tijd voor.

Door de verschillende methodes die ik geleerd heb, ga ik per behandeling kijken wat jij nodig hebt. Het kan zijn dat jij een Mahatma healing nodig hebt of een Divine healing sessie of een ander methode. Ik volg de energie die op dat moment naar boven komt. Het kan ook zo maar zijn dat wij alleen met de kaartendecks bezig gaan. Het is dus afhankelijk van de energie die er op dat moment is.

Wat mag je verwachten?

Dit traject biedt je de kans om te groeien en te veranderen. Hier zijn enkele van de voordelen die je kunt verwachten: 

  • Je gaat echt je eigen leven leiden.
  • Doen wat jij wilt doen.
  • Je voelt je rustig.
  • Zelfverzekerd.
  • Je durft je eigen keuzes te maken.
  • Je geniet van ’t leven.
  • Je bent blij met wie je bent.
  • We 

Het ergste scenario onder ogen zien

Ik begrijp dat grote stappen en veranderingen eng kunnen zijn. Wat als je fouten maakt? Wat als je er alleen voor staat? Wat als je je zorgen maakt over geld? Wat als je mensen verliest?

Maar onthoud, vooruitgang vereist het verlaten van je comfortzone. Dit traject zal je helpen om te groeien, je innerlijke kracht te ontdekken en je te ondersteunen bij het maken van diepgaande veranderingen in je leven.

Het is tijd om jezelf het beste te gunnen.

Om te stoppen met pleasegedrag. Met jezelf naar beneden te halen. Jezelf zoveel druk op te leggen. Continu die onrust in je hoofd en in je lijf toe te laten. Echt, gun jezelf iets beters dan dit!

In deze 4 maanden gaan we samen aan de slag om je beperkingen te overwinnen, je innerlijke kracht te ontdekken en je te begeleiden op weg naar de toekomst die je verdient. Ik ga je helpen om de stappen te zetten om je leukste leven te gaan leven.

Zet nu de eerste stap naar een betere toekomst. Als je meer wilt weten over dit traject en hoe het jou kan helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ik sta klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen op weg naar je leukste leven.

Durf het avontuur van verandering aan te gaan en ontdek de weg naar een betere toekomst. Het begint met één enkele stap. Laten we samen die stap zetten.

Ps. Je kunt dit traject online of in mijn praktijk volgen.