Angelique

Mijn hele leven heb ik beroepen gehad waarbij ik mensen mocht helpen. Door mijn jarenlange ervaringen voel ik de beperkingen waarmee mensen zitten, herken ik de patronen. Dankzij de vele cursussen die ik heb gevolgd – van Reiki en Sensi therapie tot chakra en Acces Body Processen - kan ik nog sneller voelen waar mensen mee zitten. En kan ik snel de blokkades opruimen. Waardoor jij weer in je eigen kracht komt.

Uit elke negatieve ervaring(en) kan iets positiefs voortkomen. Veranderingen kunnen elk moment plaats vinden. Je hoeft niet te wachten op het goede moment. Want die is er niet!

Er is altijd het juiste moment om jezelf weer te vinden!
 

Wie is Angelique de Blij?

Ik ben Angelique de Blij, body & mind coach en assisent trainer bij Higher Spirit AcademyMensen helpen is mijn passie. Dat doe ik al sinds ik geboren ben. Hûh? Dat klinkt gek hè. Maar toch is het zo. Op de een of ander manier straal ik rust en liefde uit. Mijn ouders kregen al te horen van mensen dat ze zo vrolijk en rustig werden als ze mij in de kinderwagen aankeken. En daar ben ik eigenlijk nooit meer mee opgehouden.

Ik weet niet beter of ik help mensen. Bewust of onbewust het gebeurt hoe dan ook. Hoe gaaf is dat, ik ben dus een geboren healer. Ik heb altijd werk gedaan waarbij ik mensen hielp en ik help nog steeds. Bij mij staan de mens(en) altijf op één. Altijd. Dit is het verzorgende karakter dat mij zo typeert.

Van mensen helpen word ik vrolijk, ik krijg er energie van. Ik haal mensen uit hun negatieve energie, ik leer ze op een positieve manier kijken en laat zien wat dat met ze doet. Ik leer mensen de negatieve kant om te draaien naar de positieve kant. Zelf ben ik vroeger sexueel misbruikt door mijn vader en toch heb ik hem kunnen vergeven. Dit klinkt heel bizar voor sommige mensen. Ik wilde niet in boosheid blijven hangen want daar kom ik niet verder mee. Ik heb hiervoor zelf hard voor moeten knokken. Nu weet ik hoe het makkelijker kan en dat je niet weer door de hele mallemolen heen hoeft te gaan en alles weer op te moeten rakelen.

Werkende in de gehandicapten- en ouderenzorg heb ik nog meer non-verbale communicatie geleerd. Waardoor ik nog sneller zie wat iemand nodig heeft zonder dat daar woorden aan te pas komen. Door mijn rust en uitstraling voelen mensen zich veilig en en daardoor kunnen zichzelf zijn en zich uiten. Of dat nu bewust of onbewust is.

Sinds ik verschillende opleidingen heb gevolgd, zeker de laatste van Higher Spirit Academy,  ben ik mij nog meer bewust geworden van wat ik allemaal kan om mensen te helpen om zichzelf weer terug te vinden. En dat is ook mijn doel. Want hoe donker je trauma ook is, er is altijd licht in jezelf. Samen gaan wij die weer vinden. Ik help graag en ben oprecht geïntreseerd in een ander. Met heel veel plezier, positiviteit en enthousiasme sta ik klaar om mensen vooruit te helpen. Dat is waar ik gelukkig van word.

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten of  een afspraak wilt maken