Wie is Angelique 

ik ben Angelique de Blij, een transformatiecoach en healer gevestigd in Apeldoorn. Het is mijn passie om mensen te helpen. Dit is iets wat ik al van jongs af aan doe, als vanzelfsprekend. Misschien klinkt dat een beetje vreemd, maar het is echt zo. Op de een of andere manier straal ik een gevoel van rust en liefde uit. Zelfs als baby merkten mensen al op dat ze vrolijker en kalm werden als ze naar me keken terwijl ik in mijn kinderwagen lag. En dat is eigenlijk nooit veranderd.

Ik ben altijd bezig geweest met anderen helpen, bewust of onbewust, het gebeurt gewoon. Het is geweldig om te beseffen dat ik als het ware geboren ben om te helen. Door de jaren heen heb ik altijd werk gedaan waarbij ik mensen bijstond, en dat doe ik nog steeds. Voor mij staan mensen altijd op de eerste plaats. Dit komt door mijn verzorgende aard.

Het geeft me vreugde en energie om mensen te helpen. Ik help mensen om uit negatieve energie te stappen, om op een positieve manier naar het leven te kijken, en ik laat zien welke impact dit kan hebben. Ik help mensen om negativiteit om te buigen naar positiviteit.

Zelf heb ik door een gebrek aan zelfliefde en vroeger ervaren seksueel misbruik van mijn vader lange tijd geworsteld met mijn eigenwaarde. Ik begreep niet wat eigenwaarde was en dacht dat misbruik bij liefde hoorde. Destijds was ik nog een kind en wist ik niet beter. Ik heb verschillende therapieën geprobeerd, maar die leken niet te helpen. Totdat ik in aanraking kwam met reiki en Access Consciousness. Rond mijn 25ste begon ik te helen en leerde ik mijn vader te vergeven. Voor sommige mensen klinkt dit wellicht vreemd, maar ik wilde niet vast blijven zitten in boosheid, omdat dat me niet verder zou brengen. Dit was een intens proces dat ik zelf heb doorstaan. Nu begrijp ik hoe dit gemakkelijker kan, zonder steeds weer door pijnlijke herinneringen te gaan.

Mijn ervaring in de zorg voor gehandicapten en ouderen heeft me nog meer geleerd over mezelf. Ik moest ontdekken wie ik ben en wat ik voor anderen kan betekenen. Non-verbale communicatie is cruciaal in dit werk en heeft me geholpen om mijn eigen masker af te zetten. Hierdoor kan ik beter aanvoelen wat mensen nodig hebben zonder dat er woorden aan te pas komen. Mijn kalmte en uitstraling creëren een veilige omgeving waarin mensen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen uiten, bewust of onbewust.

Na het volgen van verschillende opleidingen, vooral de laatste bij de Higher Spirit Academy, ben ik me nog bewuster geworden van mijn vermogen om mensen te helpen zichzelf terug te vinden. Dat is ook mijn doel. Zelfs in de diepste trauma's schijnt er altijd een licht in onszelf. Samen gaan we dat licht weer ontdekken. Ik ben enthousiast en oprecht geïnteresseerd in anderen, en ik sta klaar om met plezier en positiviteit mensen vooruit te helpen. Dat is waar mijn geluk ligt.

Mijn missie met mijn praktijk is om mensen terug te brengen naar hun kern, in balans tussen hart en hoofd. Het is niet altijd makkelijk om ons hart te volgen en dicht bij onszelf te blijven. Vaak doen we wat verwacht wordt, wat verstandig lijkt, gebaseerd op wat we hebben geleerd (bewust en onbewust). Maar dit is niet altijd wat ons hart verlangt of wie we werkelijk zijn in onze kern.

Wat mensen van over mij zeggen:👇🏼