Behandeling(en)

Wist je dat je onderbewuste veel op slaat? Meer dan we ons vaak realiseren. Zo kun je bepaalde ervaringen en/of gebeurtenissen met je verstand wellicht wel hebben verwerkt, maar is je onderbewuste daarin nog achtergebleven. Verstand en gevoel zijn namelijk 2 hele verschillende dingen. Hierdoor kunnen er blokkades in je energiesysteem ontstaan. Dit kan klachten geven, zowel lichamelijk als geestelijk/emotioneel.

Met de energetische behandelingen halen we die blokkades weg en maken we het onderbewuste bewust, zodat het alsnog in zijn geheel verwerkt of veranderd mag worden. Dit kan met heftige gebeurtenissen, maar ook met oude patronen die je onbewust hebt overgenomen van je (voor)ouders.

Door de behandeling(en) kom je weer lekker in je lijf en dichterbij jezelf.

Afhankelijk van de klacht, kijken we samen waar jij het meest geholpen bij bent. Vaak heb je meerdere behandelingen nodig om je te bevrijden van de jarenlange spanningen die je lijf en/of hoofd heeft opgeslagen. Vandaar dat ik heb gekozen 5 behandeling of 8 behandelingen, wil je geen traject dat kan je een losse sessie nemen.

Eén behandeling duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur ik neem hier altijd de tijd voor.

Door de verschillende methodies die ik geleerd heb, ga ik per behandeling kijken wat jij nodig hebt. Het kan zijn dat jij een Mahatma healing nodig hebt of een Divine healing sessie of een ander methode. Ik volg de energie die op dat moment naar boven komt. Het kan ook zo maar zijn dat wij alleen met de kaartendecks bezig gaan. Het is dus afhankelijk van de energie die er op dat moment is.

Wil je alleen een opschoning? 

Wil jij geen traject en heb je alleen behoefte aan een opschoning. Dat kan je kiezen voor een online sessie. Weet dat alleen een opschoning niet genoeg is als je aan een thema wilt werken. Een energetische sessie helpt jou weer lichter door het leven te gaan, zware energieën zullen weggehaald worden tijdens de sessie, negatieve gevoelens en gedachten, entiteit als die aanwezig zijn worden verwijderd uit jou systeem.

Door regelmatig je energieveld op te schonen zal je merken dat je gemakkelijker bij jezelf kunt blijven als er een vervelende situatie zich voor doet. Daarom is het goed om 1 x in de maand jou systeem op te schonen.

 

Wat kun je ervaren tijdens en na een behandeling?

Tijdens en na een behandeling kunnen verschillende ervaringen optreden. Je kunt een warm of koud gevoel ervaren, kleuren of beelden zien en bepaalde emoties voelen. Het kan ook zijn dat je gewoon een ontspannen gevoel krijgt. Het is belangrijk om na de behandeling voldoende water te drinken, omdat de effecten lang kunnen aanhouden. Soms kunnen emoties zich later uiten, en het is van belang om deze emoties de ruimte te geven en ze te ervaren. Het kan ook voorkomen dat je bepaalde inzichten krijgt of merkt dat je bepaalde dingen anders doet dan voorheen.

 

"Uit elke negatieve ervaring(en) kan iets positiefs voortkomen. Veranderingen kunnen elk moment plaats vinden. Je hoeft niet te wachten op het goede moment. Want die is er niet!" Er is altijd het juiste moment om jezelf weer te vinden!

 


Online aanbod๐Ÿ‘‡๐Ÿผ

Voorouderlijn opschoning

 

Voorouder opschoning

Helen van familielijnen

Familieleden zijn niet alleen mensen die met elkaar verbonden zijn door bloed, maar ook op een speciale energieke manier. Dit betekent dat we gevoelens, ervaringen, en overtuigingen aan elkaar doorgeven, zelfs als we dat niet bewust doen. Als we bijvoorbeeld angsten, trauma's, of negatieve overtuigingen hebben die we niet hebben verwerkt, kunnen we die onbedoeld doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen.

Bij je geboorte neem je als baby de energie van je moeder of vader over. Dit betekent dat je bepaalde gewoonten, angsten, gedachten, en overtuigingen van hen kunt erven. Als je die energie niet onderzoekt en verandert, geef je die weer door aan jouw eigen kinderen. Dit patroon kan generaties lang doorgaan, tenzij iemand in de familie besluit om het te doorbreken. Als je een dochter bent, ben je meer energetisch verbonden met de vrouwenlijn van de familie, en als je een zoon bent, ben je meer verbonden met de mannenlijn. Dit kan van invloed zijn op de thema's en kenmerken die je met je meedraagt.

Bovendien hebben culturele achtergronden, tradities, en belangrijke gebeurtenissen, zoals oorlogen, een grote impact op families. De gevolgen van deze gebeurtenissen kunnen worden doorgegeven aan volgende generaties als er geen verwerking en genezing heeft plaatsgevonden. De voourouderhealing gaat 7 generaties terug 

Voorbeelden van thema’s zijn:

 • Moeite hebben om op te komen voor jezelf
 • Het jezelf niet waard vinden om gelukkig te zijn
 • Je eigen gevoelens afsluiten
 • Moeilijk tot keuzes komen
 • Geen of weinig zelfvertrouwen
 • Alleen maar voor een ander zorgen
 • De lasten van anderen op je nemen
 • Een schuldgevoel met je meedragen, niet wetende waarom
 • Jezelf op de 2e plaats zetten
 • Je wantrouwig bent
 • Last hebben van autoriteit
 • Vaak slachtoffer voelen van een situatie

Voordat je aan de sessie begint wil ik je eerst vragen om je bewust te worden van je familielijnen. Mocht je foto's hebben van je voorouders bekijk die dan voor je voordat wij de sessie starten. Dit kan bijdrage aan jouw healing en die van je voorouders.

 

 

 

Wat houd de sessie in:
De energetische sessie is online, je kunt het beste in een rustige omgeving liggen of zitten, wat jijzelf het fijnst vindt. Via Whereby hebben wij contact. Ik geef jou een energetische healing en zorg dat wij beide beschermd zijn doormiddel van een energetisch veld om ons heen te zetten. 

Het effect van een behandeling 
Tijdens een energetische healing van de familie-, en voorouderlijn gaat er zeer veel liefde en dankbaarheid uit van familie en voorouders. Deze energie en de universele energie waarmee we werken is voor een jou vaak aangenaam en voelbaar aanwezig. Dit zorgt ervoor dat je ontspannen bent aan het einde van de behandeling.

Wat is belangrijk om te doen na een healing?
Na een healing ervaar je een diepe rust. Het is van belang om na een healing ontspannen te blijven. Mocht je naderhand licht vermoeid zijn dan raad ik je aan om toe te geven aan rust. Na een dag neemt normaal gesproken de vermoeidheid af en ontstaat berusting en nog meer ruimte in jezelf. Blijf voldoende water drinken zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden en er geen hoofdpijn of misselijkheid ontstaat. Mochten de klachten aanhouden, bel me dan. Bij twijfel of aanhoudende klachten, neem contact op met je huisarts.

 

 

 

Belangrijk

Mensen met een ernstige psychische stoornis in verleden of heden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan de energetische sessies van de praktijk.

Als je last hebt van epilepsie of je hebt een pacemaker dan is het jammer genoeg ook niet mogelijk om deel te nemen aan een energetische sessie. Tijdens de energetische sessies werk ik namelijk met energie die elektromagnetisch geladen is. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval veroorzaken.

 

Soul Retrieval

 

Soul Retrieval

 

 

Heb je weleens het gevoel dat er iets mist in je leven? Dat je het idee hebt dat je niet alles uit jezelf haalt, dat er meer is in het leven en dat je moeite hebt om verder te gaan? Dat kan betekenen dat je last hebt van zielsverlies.

Als je een traumatische of schokkende gebeurtenis meemaakt, kan het voorkomen dat een deel van je ziel zich terugtrekt uit je lichaam. Dit gebeurt als een soort beschermingsmechanisme om de emotionele pijn van het trauma te overleven. Zielsverlies is dus niet per se slecht, maar het kan wel negatieve gevolgen hebben als dat verloren zielsdeel niet terugkeert.

De tekenen van zielsverlies kunnen zowel lichamelijk als mentaal zijn.  Denk aan vermoeidheid, neerslachtigheid, verslavingen, het gevoel dat je niet er bij hoort

Hoe werkt een Soul Retrieval?

We beginnen met het opruimen van negatieve energieën om je klaar te maken voor de Soul Retrieval. Daarna halen we een stukje van je ziel en de energie die je bent kwijtgeraakt terug. Dat stukje wordt weer één met jou, zodat je jezelf completer voelt. We weten van tevoren niet welk stukje terugkomt, het komt vanzelf naar voren als het er klaar voor is.

 

Deze groepssessie gebeurt op afstand. Voordat we beginnen, krijg je instructies om je voor te bereiden, zodat het teruggewonnen zielsdeel zich veilig en ontspannen kan voelen. Let op, omdat het een groepssessie is, krijg je geen persoonlijke informatie over welk stukje van je ziel terugkomt. Het kan zijn dat je het zelf wel voelt welk deel er terug is gekomen. En soms weet je het gewoon niet en dat is oké.

Wat kun je verwachten na de Soul Retrieval?

๐Ÿ’ŽDat je het gevoel hebt weer jezelf te zijn, meer in evenwicht.

๐Ÿ’ŽJe kunt je blijer voelen

๐Ÿ’ŽHet kan maar zo zijn dat je gaat minderen met je verslaving of er helemaal van af komen doordat je het niet meer nodig hebt.

๐Ÿ’ŽJe rustiger bent en niet zo gehaast

Voor is de Soul Retrieval niet geschikt

Mensen met een ernstige psychische stoornis in verleden of heden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan de energetische sessies van de praktijk.

Als je last hebt van epilepsie of je hebt een pacemaker dan is het jammer genoeg ook niet mogelijk om deel te nemen aan een energetische sessie. Tijdens de energetische sessies werk ik namelijk met energie die elektromagnetisch geladen is. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval veroorzaken.

Hoe lang duurt de Soul Retrieval?

De sessie duurt ongeveer 45 minuten. 

De Soul Retrieval word online via Whereby gegeven.

Je krijgt vooraf via de mail hoe je je kunt voorbereiden op de sessie.

 

 

Belangrijk

Belangrijk

Mensen met een ernstige psychische stoornis in verleden of heden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan de energetische sessies van de praktijk. Als je last hebt van epilepsie of je hebt een pacemaker dan is het jammer genoeg ook niet mogelijk om deel te nemen aan een energetische sessie. Tijdens de energetische sessies werk ik namelijk met energie die elektromagnetisch geladen is. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval veroorzaken.

In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist of huisarts te raadplegen en adviseer ik je geen energetische sessies te volgen zonder overleg met een medisch specialist. Een consult of energetische sessie bij Praktijk Angelique de Blij kan in geen enkel geval een vervanging zijn voor medische behandelingen.

Behandelingen worden NIET vergoed door ziektekostenverzekeraars. Weet dat de behandelingen NOOIT een vervanging zijn voor medische zorg!