Wat mensen zeggen over Angelique de Blij

 

Referenties 👇🏼

❣Priscilla van Rijn❣

Ik voelde heel veel lichamelijk Ik kwam snel tot een staat van complete ontspanning Angelique legde vooraf duidelijk uit wat ze ging doen, wat ik kon verwachten. Ze nam mij tijdens de hele sessie mee door duidelijk uit te leggen wat ze deed, en wat ik kon ervaren. Ik voelde zelf veel tintelingen in mijn handen en armen, warmte wat naderhand minder werd. Tussentijds kreeg zij boodschappen door die heel mooi waren, dit hoorde overigens niet bij de sessie, maar was een mooi extraatje. Tijdens het vervolg voelde ik veel in en had ik zelfs het idee dat mijn lichaam anders werd. Zelf voelde zij ook heel veel, dezelfde gevoelens die ik ook voelde. De rust en de boodschappen die ik ervoer waren fantastisch. Na afloop was er tijd om na te praten en gaf zij duidelijke instructies wat ik verder kon verwachten de aankomende tijd en wat ik moet doen. Ik kan Angelique van harte aanbevelen voor deze prachtige ervaring. Hartelijke groet, Priscilla van Rijn

Priscillavanrijn | Instagram | Linktree


❣Ingrid Schuurman❣

Ik heb nu al verschillende sessie's gehad van jou en elke keer ervaar ik duidelijk dat er lichamelijk echt iets gebeurd. Ik ben erg dankbaar, dat de sessie's mij vooruit helpen in de dingen waar ik tegen aan loop.

Ik hoop dat meer mensen dit cadeautje zichzelf gaan gunnen.

Dank je wel Angelique

 


❣Sabrina❣

Wij leerden elkaar zo’n 3,5 jaar geleden kennen.
Dit omdat ik zo’n behoefte had aan een reading met mijn overleden vader. Dat wal echt geweldig.

Daarna kregen wij (ons gezin) te maken met healings van jou.
Wij doen dit om de ongeveer 2 maanden. In eerste instantie wilden we alleen de kinderen doen, we zagen dat dit echt hielp bij ze.

Ze krijgen zoveel prikkels te verwerken in deze maatschappij en om de 2 maanden merk ik aan ze dat het weer nodig hebben. Ze zitten dan vol van alles….. van alle prikkels van alles moeten van alles snel snel snel….

We zijn snel overgegaan om de op afstand healing voor ons 4 te doen. En ik heb zelf al een paar keer gemerkt als je in mijn energie zat. Zo bijzonder is dat.

Steeds na een sessie zijn we allemaal weer geleegd zeg maar en weer alles opnieuw in ons opnemen tot dat het weer zover is en da merken we gelijk.

Wij zijn heel blij met jou en blijven ook zeker vaste klantjes.

Heel veel liefs van ons (Sabrina)