Verlang jij ernaar het allerleukste leven te leven? 

Lees dan even verder :)

Ken je dat gevoel?

Je streeft er altijd naar om alles perfect te doen, maar je schuift dingen voor je uit, saboteert jezelf uit onzekerheid en stelt anderen altijd voorop. Misschien worstel je met faalangst, ervaar je nooit rust voor jezelf en ben je altijd druk in je hoofd in plaats van in je lichaam aanwezig te zijn. Dit is het moment om deze patronen te doorbreken. 

Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur ik neem hier altijd de tijd voor.

Door de verschillende methodes die ik geleerd heb, ga ik kijken wat jij nodig hebt. Het kan zijn dat jij een Mahatma healing nodig hebt of een Divine healing sessie of een Bars sessie of een ander methode. Ik volg de energie die op dat moment naar boven komt. Het kan ook zo maar zijn dat wij alleen met de kaartendecks bezig gaan. Het is dus afhankelijk van de energie die er op dat moment is.

Hoe gaat een sessie zijn werk?

Ik heb achter mijn huis een mooi praktijkruimte waar ik de sessie geef. Het heeft een rustige sfeer.

Wij gaan eerst in gesprek, wat heb jij nodig, waar loop jij tegenaan? Het kan zijn dat ik eerst een kaartje leg voordat we gaan beginnen met een healing.

Ik gebruik vaak de behandeltafel om een energetische sessie te geven, het kan zijn dat je dan heerlijk in slaap valt en wakker word met een uitgerust lichaam en geest. Ik leg meestal mijn handen op de plek wat ik door krijg of voel. Ik stem mij altijd af op jou, wat heb jij nodig en dan bepaal ik wat ik ga doen, ik heb verschillende methodes die ik gebruik, zoals handoplegging, opstellingen, kaartenlegging, het kan ook zijn dat we naar het bos gaan om daar een coach sessie te doen. Mocht je een sessie krijgen op de behandeltafel dan hoef je alleen je schoenen uit te doen.

Wat gaat het je brengen?

Het bied je de kans om te groeien en te veranderen. Hier zijn enkele van de voordelen die je kunt verwachten: 

  • Verbeterde zelfkennis: Je bent nu beter in staat om jezelf te begrijpen, je sterke punten, je waarden en je doelen.
  • Verbeterde vaardigheden: Je hebt nieuwe vaardigheden geleerd of je bestaande vaardigheden verbeterd, zoals communicatie en leiderschap.
  • Toegenomen zelfvertrouwen: Dankzij de steun en begeleiding van Angelique voel je je zelfverzekerder en ben je beter in staat om uitdagingen aan te gaan en obstakels te overwinnen.
  • Betere relaties: Je hebt mogelijk positieve veranderingen gezien in je relaties, zowel persoonlijk als professioneel.
  • Verminderde stress: Je hebt geleerd hoe je stress beter kunt managen en hoe je een balans kunt vinden tussen werk, privéleven en persoonlijke groei.
  • Meer voldoening: Je voelt een dieper gevoel van voldoening en welzijn omdat je werkt aan het bereiken van je persoonlijke en professionele doelen.

 

Het exacte resultaat van de coaching zal variëren afhankelijk van je individuele behoeften, je inzet en de specifieke focus van de coachingssessies. Het belangrijkste is dat je groeit en positieve, langdurige veranderingen ervaart.

 

Het ergste scenario onder ogen zien

Ik begrijp dat grote stappen en veranderingen eng kunnen zijn. Wat als je fouten maakt? Wat als je er alleen voor staat? Wat als je je zorgen maakt over geld? Wat als je mensen verliest?

Maar onthoud, vooruitgang vereist het verlaten van je comfortzone. Dit traject zal je helpen om te groeien, je innerlijke kracht te ontdekken en je te ondersteunen bij het maken van diepgaande veranderingen in je leven.

Het is tijd om jezelf het beste te gunnen.

Om te stoppen met pleasegedrag. Met jezelf naar beneden te halen. Jezelf zoveel druk op te leggen. Continu die onrust in je hoofd en in je lijf toe te laten. Echt, gun jezelf iets beters dan dit!

We gaan samen aan de slag om je beperkingen te overwinnen, je innerlijke kracht te ontdekken en je te begeleiden op weg naar de toekomst die je verdient. Ik ga je helpen om de stappen te zetten om je leukste leven te gaan leven.

Zet nu de eerste stap naar een betere toekomst. Als je meer wilt weten over hoe ik jouw kan helpen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen op weg naar je leukste leven.

Durf het avontuur van verandering aan te gaan en ontdek de weg naar een betere toekomst. Het begint met één enkele stap. Laten we samen die stap zetten.