Is een energetische sessie iets voor jou?

Een energetische sessie kan je helpen meer inzichten te krijgen in je eigen patronen en keuzes. Welke oude patronen mag jij los gaan laten? Vaak zijn het patronen die wij overgenomen hebben van onze ouders, leraren, patronen uit vorige levens enz. Soms herken je de patronen niet, weet je het niet en of er zijn geen woorden voor te vinden, ik help je woorden te vinden bij jouw gevoel. Wij gaan samen de belemmeringenblokkades waar jij mee zit, op een zachte manier verwerken. Je hoeft het niet alleen te doen. Je hoeft niet altijd te weten waar iets vandaan komt. Dat is niet belangrijk. Het belangrijkste is dat je niet weer door de zware stof (trauma) heen moet. Je hoeft niet alles opnieuw mee te maken om ervan af te komen.

Herken jij het?

  • Je hebt veel spanning in je hoofd, ligt vaak wakker, zit veel te denken over van alles en nog wat, hoe moet ik dat oplossen of hoe zorg ik dat ik meer in balans ben.
  • Opzoek zijn naar jezelf, wie ben ik nu eigenlijk? Ben ik mijzelf of ben ik er meer voor anderen bezig. 
  • Zit je vast in oude patronen die je overgenomen hebt van je ouders, 
  • Je bent moe en futloos, er komt niks uit je handen omdat je te moe bent 
  • Jezelf een beetje kwijt zijn, niet weten wat je doet
  • Je kunt of durft geen NEE te zeggen omdat je anders iemand teleurstelt en dat wil of durf je niet.
  • Je bent bang wat mensen wel niet van je denken, of zeggen.
  • Je voelt je niet veilig, dit ken je niet, weet niet wat is om je veilig te voelen Dit heb je niet meegekregen vanuit je ouders omdat zij dat misschien zelf niet hebben gekend.

Wat als je nu een keuze zou hebben?

Wat als je weer lekkerder in je vel kunt komt te zitten, doordat je op zachte liefdevolle manier je issues aan gaat kijken, hoe voelt dat?

Word je blij van deze gedachtes of vind je het spannend? Wat als je deze een keuze maakt om met mij samen de transformatie reis van 4 maanden gaat doen. Wat zou het jou brengen?

Als healer, kan ik je helpen met allerlei problemen op verschillende gebieden, zoals je lichaam, je gedachten, je gevoelens en je energie.

Mijn aanpak is holistisch, wat betekent dat ik geloof dat alles met elkaar verbonden is en dat alles energie is. Ik kan werken met verschillende dimensies en lagen, ik kijk naar allerlei aspecten van jou.

Ik help je om blokkades en onbalans op te lossen, zodat alles beter kan stromen in je leven. Dit kan je fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch helpen. Mijn behandelingen kunnen ook helpen bij je persoonlijke en spirituele groei. Hierdoor kan je meer in contact komen met jezelf en een gevoel van heelheid ervaren. Dit zal je helpen om bewuster en sterker in het leven te staan en je leukste leven te gaan leven.

Wist je dat je onderbewuste veel op slaat?

Meer dan we ons vaak realiseren. Zo kun je bepaalde ervaringen en/of gebeurtenissen met je verstand wellicht wel hebben verwerkt, maar is je onderbewuste daarin nog achtergebleven. Verstand en gevoel zijn namelijk 2 hele verschillende dingen. Hierdoor kunnen er blokkades in je energiesysteem ontstaan. Dit kan klachten geven, zowel lichamelijk als geestelijk/emotioneel.

Met de energetische behandelingen halen we die blokkades weg en maken we het onderbewuste bewust, zodat het alsnog in zijn geheel verwerkt of veranderd mag worden. Dit kan met heftige gebeurtenissen, maar ook met oude patronen die je onbewust hebt overgenomen van je (voor)ouders. 

 

Door de behandelingen kom je weer lekker in je lijf en dichterbij jezelf.

 

Afhankelijk van de klacht, kijken we samen waar jij het meest geholpen bij bent. Eén behandeling duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur ik neem hier altijd de tijd voor.

Door de verschillende methodes die ik geleerd heb, ga ik per behandeling kijken wat jij nodig hebt. Het kan zijn dat jij een Mahatma healing nodig hebt of een Divine healing sessie of een Bars sessie. Ik volg de energie die op dat moment naar boven komt. Het kan ook zo maar zijn dat wij alleen met de kaartendecks bezig gaan. Het is dus afhankelijk van de energie die er op dat moment is.

 

 

Denk je, ja dat ik is wat voor mij kijk dan even op de onderstaande pagina!

Reactie op een sessie:


Ik voelde heel veel lichamelijk. Ik kwam snel tot een staat van complete ontspanning. Angelique legde vooraf duidelijk uit wat ze ging doen, wat ik kon verwachten. Ze nam mij tijdens de hele sessie mee door duidelijk uit te leggen wat ze deed, en wat ik kon ervaren. 

Ik voelde zelf veel tintelingen in mijn handen en armen, warmte wat naderhand minder werd. Tussentijds kreeg zij boodschappen door die heel mooi waren, dit hoorde overigens niet bij de sessie, maar was een mooi extraatje. Tijdens het vervolg voelde ik veel in en had ik zelfs het idee dat mijn lichaam anders werd. Zelf voelde zij ook heel veel, dezelfde gevoelens die ik ook voelde. De rust en de boodschappen die ik ervoer waren fantastisch.


Na afloop was er tijd om na te praten en gaf zij duidelijke instructies wat ik verder kon verwachten de aankomende tijd en wat ik moet doen. Ik kan Angelique van harte aanbevelen voor deze prachtige ervaring.

Hartelijke groet, Priscilla van Rijn

https://linktr.ee/Priscillavanrijn