Begeleiding aan huis

Heb je een partner of een familielid die dementeert of een handicap heeft en daarbij begeleiding en dagstructuur nodig heeft? Dan ben ik misschien wel diegene die een bijdrage kan leveren aan een prettige dag . 

Ik werk ongeveer 12 jaar in de zorg als begeleider. Eerst in de gehandicaptenzorg en daarna in de ouderenzorg bij dementerende mensen. Het helpen van mensen is voor mij een levensdoel. Ik bied graag een luisterend oor en doe moeite om mensen echt te leren kennen.  Mensen verdienen aandacht en waardering bij elk contactmoment. Of dit nou fysiek, telefonisch of via een ander communicatiekanalen gaat.  Het zit hem vaak in de kleine dingden die het doen. Mijn doel  bij begeleiding aan huis is om vooral de zorgvrager een fijne dag of uur te bezorgen. Daarnaast ben ik er ook om de naasten (mantelzorger) te ontlasten.

Is er behoefte aan een wandeling of om samen een spelletje te doen of gezellig kletsen, er is heel veel mogelijk in overleg.. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden